2008-11-21

Tejszines szárnyasragu

Tejszines Szárnyasragu




(recept forrás:Több száz ízes házi recept könyv)
Hozzávalók:
600 g pulyka- vagy csirke mell, 3 ek olaj,1 fej hagyma,1 ek ételízesitö,só,bors,200 ml tejszín,1 csokor petrezselyem zöldje,2 ek liszt.
Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk,forró olajon az apróra vágott hagymával együtt megpirítjuk.Sóval,borssal meghintjük,ételízesitöt teszünk rá,és puhára pároljuk.Rászórjuk a felaprított petrezselyem zöldjét meg a lisztet,elkeverjük. A tejszínt is bele csorgatjuk,és át forraljuk.
Tésztával tálaltam,de sós vízben főtt burgonyával is finom.

Nincsenek megjegyzések: