Azért nekem,mert ez megint csak egy olyan étel amit csak én szeretek.A férjem azt mondja a káposzta nyersen jó.
Káposzta
650 g savanyú káposztát egy kicsit kinyomkodtam a levétől.Tálba raktam,rá 50 g árpakását, kockázott füstölt húst és 130 g füstölt kolbászt.Ìzesitettem sóval,borssal pirospaprika porral,125 ml paradicsom lével,3 kis csili paprikával.
Amikor a hús és a káposzta megfőtt lisztből és zsírból (házi)rántást készítettem rá.Még egyszer át forraltam és kész.
Még melegen megettem belőle 2 tányérral.Nem akarom magam dicsérni,de nagyon ízletes lett:kicsit savanykás,csipös és füstös ízű.
2 megjegyzés:
Az én férjemnek is ez a véleménye. Bár, ha megfelelően ritkán készítek valami kápsoztásat, mindig megeszi. Sőt,e gyszer úgy jártam, hoyg káposztás tésztát készítettem (addig soha nem csináltam) és azt mondta, hogy hű, de finom!
A te recepted is nagyon jól hangzik!:)
Üdv: Edith
Szia!
Férjem érdekes modón a káposztás tésztát szereti!Különleges a férfiak ízvilága.:-)
Megjegyzés küldése