Ez egy újabb olyan étel ami csúnya,de finom.
Mivel májat vettem ki,úgy terveztem kirántom magamnak.De mivel ez általában nem sikerül olyan jól letettem róla.De akkor mit? Amíg gondolkoztam beleraktam a májat annyi tejbe ami ellepi,persze az íz miatt fokhagyma is került bele.
Aztán mire kész lettem a gyerekek ebédjével,kitaláltam valamit,vagy jó lesz és megeszem,vagy a kutyánál köt ki.
Egy tepsibe öntöttem fokhagymás olajat,erre vékonyra szeletelt hagyma került,erre pedig a máj.
Erre ráraktam vastagabb szelet pulyka sonkát.
A tejbe amibe a máj ázott került még egy kis szárított rozmaring,és ezt ráöntöttem a sonkás májra.Lap sajtot tettem rá ami bűn volt,így legközelebb reszelt sajt megy rá.Fél órát alufóliával lefedve volt 200 fokon a sütőben,majd még fél órát az alufólia nélkül.
A végeredmény:megettem,semmi bajom nem lett,és még rossz se volt a lap sajtot kivéve :-))))
1 megjegyzés:
Szia Bea!!
Tényleg nagyon finom,megcsináltam egy kis változást azért én is tettem bele.Jénaitálba rakosgattam a májat, hagymát,sonkaszeleteket, tejszinnel öntöttem le és sajtostejfölel kentem le,így rakott májlett belőle,rizsel tálalva isteni:)Köszi Üdv:)
Megjegyzés küldése