Az első képen a teteje van,a másodikon a belseje ,harmadikon az eleje ahol látni a kapcsolóját ami állítható.És a negyediken a hátulja,igen konnektoros,áramba bedugva főz.
Eddig csak gulyás készült benne,igaz a hagymát ugyanúgy gázon kell pirítani,utána a tálba rakni
a többi cuccal.
3 megjegyzés:
Nekem úgy tűnik, hogy ez egy régebbi kiadású slow cooker (konfitáló berendezés).
Szia!
Igaz nem sok leírás van erröl,de olyan.Egy kérdés a konfitáló berendezés olyasmit jelent,hogy pároló?
Én nem párolni szoktam benne, hanem húst, nyelvet, zúzát, májat sütni, alacsony hőmérsékleten, lassan, annyi (kacsa, vagy liba)zsírban, amennyi ellepi. Nem is sütés, hanem inkább zsírban abálás. Eszter szerint a sólet is ebben készítve a legfinomabb:-)
receptek itt:
http://href.hu/x/87a8
http://href.hu/x/87ac
Megjegyzés küldése