Tepsis csirkecomb burgonyával
Hozzávalók:
4 csirkecomb ( mosva , leszárítva, besózva )
1 kg burgonya ( tisztítva, karikázva )
8 nagy gomba ( tisztítva , szeletelve )
2 paprika (tisztítva , felcsíkozva )
4 vöröshagyma ( tisztítva, felkarikázva )
2 dl húsleves
4 ek olaj
só
1 kiskanál petrezselyemzöld
1 dl vörösbor
csipetnyi majoránna
Elkészítés:
Egy tepsit kiolajozunk. bele rétegezzük a burgonyát,megsózzuk. Erre rárakjuk a csirkecombokat , mellé rakjuk a gombát, paprikát. Az egészet befedjük a hagymával, enyhén sózzuk, rászórjuk a fűszereket, ráöntjük a húslevest, és a bort. Lefedve,puhára pároltam. Amikor puha volt levettem a fedőt és hagytam a húst kicsit megpirulni.
Hozzáfüzendöm : én a füszerekböl, paprikából többet raktam bele.
3 megjegyzés:
Egyszerű, de finom étel.
Kedves Hobbychef!
Igazad van :-)
Egyetértek a fentebb szólókkal :)
Megjegyzés küldése