2010-11-14

Kérdés!

Tegnap egy névtelen olvasó jelezte itt,hogy a tejfölös -burgonya levesem képét lenyúlta a fincsi vacsi című oldal szerkesztője . Megnéztem és tényleg,még a terítőmet is megismertem! A legnagyobb gond az,hogy fel sincs tüntetve,honnan van a kép és recept :-(. Próbáltam írni de sehol sem lehetséges.
Kérdésem:Ti ismeritek ezt az oldalt? Hol lehet reklamálni?
Válaszotokat köszönöm!
Bea

11 megjegyzés:

egy anya írta...

Huh...van egy oldal, ahová fel leeht tenni az ilyen eseteket, egyfajta szégyenfal.
Másrészt megoszthatod a facebook-on, látom, a fincsivacsi oldalon ott van a lehetőség. Lehet, hogy nekik is van facebook regisztrációjuk, oda is írhatsz.
Ha regisztrálsz, lehet, hogy hozzászólhatsz...
Indíts egy fórumot az oldalukon....
Hát ilyenek jutottak eszembe hirtelen.

süthetek - fözhetek írta...

Kedves Virág! Köszönöm válaszod köszönöm válaszod! Megpróbálom a facebookon!
Bea

Gesztenye receptjei írta...

Ha megnézed azt az oldalt, a receptek másodlagosak, a rengeteg reklám a fő.
Nekem is lenyúlták vagy 300 receptemet és felrakta valaki, mint a sajátját!
Én írtam a szolgáltatónak is.
A jobb felső sarokban van fórum lehetőség, próbáld meg ott.
Feliratozni kell a képeket, jobbat nem tudok.
gesztenye
gesztenye.blogol.hu

egy anya írta...

Gesztenye, hiába van felirat, levágják. :(
Ha meg középre teszed a feliratot, akkor sokszor élvezhetetlen a kép.

Bödör Ferenc (FincsiVacsi.hu) írta...

Kedves Beáta, kedves kommentelők

Bödör Ferenc vagyok a fincsivacsi.hu üzemeltetője. Mindenek előtt elnézésedet kérem, ha megbántottalak azzal, hogy az általad készített képet megjelenítettem saját oldalamon. Ugyanakkor szeretném ezt az ezek szerint nem túl pozitívnak induló ismeretséget barátira fordítani. Kérlek kommentben vagy emailben (info@fincsivacsi.hu) írd meg, hogy mit szeretnél.. vegyem le a képet, jelöljelek meg mint képi forrást, tegyek ki egy bannert neked? (egyiknek sincs akadálya)... Természetesen ha úgy gondolod(úgy gondoljátok) nyugodtan tegyétek közzé az oldalt valamilyen szégyenfalon, vagy írjatok negatívumokat a facebook oldalunkra http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Fincsivacsihu-Online-receptgyujtemeny/117452184964123 de szerintem nem ez a helyes út. Azért nem, mert úgy érzem közös bennünk az a törekvés hogy ötletes recepteket tegyünk közzé az interneten különösebb anyagi érdek nélkül. Látom (ha már anyagi érdekeket emlegetek) kommentben szerepel, hogy a fincsivacsi.hu-n a receptek mellet vannak hirdetések és a kommentelő feltételezi, hogy ez az elsődleges... Nem lep meg ez a hozzáállás, mert sajnos ilyen a világ, irigy és anyagias. Ki vagyok mivel foglalkozok: ha rákerestek erre "bödör ferenc honlapkészítés" googlbe láthatjátok, hogy honlapkészítéssel foglalkozom (egy honlapkészítő cégnek dolgozom). A fincsivacsi egy teljesen saját fejlesztésű honlapmotor aminek tartalmát feleségem hobbiból szolgáltatja. Ennek üzemeltetése egy virtuális szerverről történik aminek költsége éves szinten 130 ezer forint + áfa. A hirdetésekből származó bevétel a mai napig bruttó 2022 Ft(fél éve megy az oldal). Szóval kommentem lényege, hogy senkit nem akartam megbántani (ha mégis így volt akkor jelezzétek hogyan tegyem jóvá) az oldal egy hobbi site, ami anyagilag semmit nem jelent, de jó érzés hogy van és mivel hobbim ezért költök rá. Ha bármelyiktek szeretne bannert elhelyezni rajta, vagy szeretnétek egy nem ingyenes blogmotort használni, szívesen és minden anyagi érdek nélkül segítek nektek. (legjobbreceptek.hu, vacsoratippek.hu is a tulajdonomba lévő domain, ha esetlegesen szeretnétek rajta saját oldalt működtetni, akkor a fincsivacsi.hu cms rendszerével együtt szívesen rendelkezésetekre bocsájtom)

Baráti üdvözlettel: Bödör Ferenc

Bödör Ferenc (FincsiVacsi.hu) írta...

amúgy a recept saját

Gesztenye receptjei írta...

Kedves Bödör Ferenc!

Én vetettem fel azt, hogy a sok hirdetés a lényeg.
Igen ezt most is tartom. Ha olyan oldal lenne a cél, hogy kedvtelésből finom ételeket feltenni, akkor arra van pl. blog, mint, amit mi is működtetünk és fizetni sem kell érte. Én évek óta működtetek egy oldalt, de egy darab hirdetés nincs rajta és nem is lesz, nem ezért hoztam létre, habnem azért, hogy megosszam a recepteket saját képekkel.
Ha Ön informatikus, akkor azt is tudnia kellene, hogy más képét nem visszük csak úgy el, mert az nem szép dolog.
Mi nagyon sokat dolgozunk egy-egy recepttel, fényképpel.
Minimum el szokták kérni.

Gesztenye receptjei írta...

Bocs Bea, hogy itt válaszoltam, de érintettségem volt az oka :-))

fincsivacsi.hu írta...

Kedves Gesztenye!

Szerintem nem igazán értetted a mondandóm. Nem baj... szerintem ez egy meddő vita, felesleges tovább firtatni. Én idejöttem, elismertem, felajánlottam, hogy korrigálom a dolgot... szerintem felesleges ezen tovább pörögni.

Amúgy aki tőled vett át 300 receptet az reagált valamit? tett valamit? jóvá tette valahogy?

Gesztenye receptjei írta...

Ferenc!

Én nagyon is jól értettem, amit ön írt.
Igen tett az illető. Törölte az oldalát, majd nyitott egy újat és azóta rendszeresen azt készíti el, amit én (szerintem ez már beteges), csak pár dekával más recepteket írva, így nem lehet belekötni (hmmm?)
Utána elárasztotta névtelenül az oldalamon lévő recepteket a legtrágárabb beírásokkal.

süthetek - fözhetek írta...

Gesztenye és Virág Köszönöm a válaszokat!
Kedves Ferenc! Ìrtam emailt!
Ott is jeleztem,hogy én nem kérek reklámot,hisz lényegében ezt a gasztro oldalt gyermekeimnek készitem. Mint ma láttam a kép lelett véve az oldalról.Ebben az egészben az a lényeg,hogy ha valaki mégis ide (vagy épp más gasztro oldalra téved )téved lássa,hogy igen is ellett készitve a recept.Ja és ha beírok eg receptet mégha saját is nem más képével mutatom azt,mert ha épp nem sikerült az étel,de az olvasottságot akarom növelni berakok mástól képet valaki megcsinálja a receptem szerint és kiderül nem is úgy néz ki,meg nem is jó azzal csak negativ reakciót kapok.
Bea
Ui:A lényeg amit mondani akartam,ha van egy receptem de nincs képem akkor csak azt írom be ami tényleg elkészithetö és ízletes,vagy oda írom,hogy én nem tudtam képet késziteni.