2013-01-22

Sült Szivárványpisztráng




 
Sziasztok!                                          Egy boltban olcsón hozzájutottunk 3 db szép szivárvány pisztránghoz. Igy vasárnap elökelö ebédet csináltam belőle H.-nak és nekem :-)    Na jó nem valami nehéz és mivel H.-úgyis 14:00-ig dolgozott volt időm.









A pisztrángot egy tepsibe raktam aminek van teteje ( még fagyott volt :-( , DE jelentem nem lett tőle semmi bajunk :-)   Mellé raktam fokhagymás vajat ( tudjátok olyat amit a grillezésnél is lehet használni ) fél liter zöldséglevest öntöttem rá , és olasz füszerkeverékkel szórtam meg , ja és zitromborssal is megszórtam .Ráraktam a fedőt , be a sütőbe , és CSAK MOST kapcsoltam be a sütőt : alsó - felső sütésmódon 200 fokra. Összesen másfél órát volt így a sütőben. 45 perc után megfordítottam.
 
Finom omlós lett.
Krumplipürével, olasz zöldség keverékkel tálaltam , és 3 bors szósz is került a krumpli püré mellé.
 
Jó étvágyat!

1 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon jól néz ki, van még ilyen pisztrángom 2 db a fagyasztóban. Saját fogás, vagyis a fiúké:) A héten kipróbálom ezt, úgyis próbálok több halat enni:)