2011-03-03

Horváth Ilona Gombás omlettje

Receptforrás : Horváth Ilona - Szakácskönyv

Először is 200 g szeletelt champion gombát (üveges ) megpíritottam hagymás zsiradékon (2 hagyma kockázva ) amit sóval,borssal,petrezselyem zölddel ízesítettem.

Ezután külön választottam 6 tojást. A sárgáját elkevertem 6 ek tejjel, 2 kk lisztel, és sóval. Majd hozzá kevertem a felvert tojásfehérjét.
Palacsinta sütőbe (zsírt ír) ,felhevítettem fokhagyma ízesitésü olajat és beleraktam egy adag ,,palacsintának valót.Amikor az alja megpirult az egyik felére raktam a gombából a másik felét rá hajtottam és még egy kicsit sütöttem.
4 adag lett belőle!

Nincsenek megjegyzések: