2011-03-24

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!!! És köszönöm azoknak akik a receptekért járnak ide és nem a helyesírás ellenőrzés miatt!
Tudom,hogy nem szép ha blogot írok és nem figyelek a helyesírásra,mert az elrontja az össz. képet,de ez én vagyok.
Feladni nem fogom a blogolást,ahhoz túl nagy az örömem abban,hogy főzhetek és a gyermekeimnek megtudom őrizni a recepteket!

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a kedves reakciókat!!!!!

Ezzel kijelentem,hogy ezentúl azoknak akik a helyesírásom miatt reklamálnak nem fogok válaszolni hanem már most azt ajánlom ne olvassa az írásaimat:-)))))))

4 megjegyzés:

Kriszta írta...

Tökéletesen egyetértek veled!:-)

Hobbychef írta...

Kedves Beáta!
Én gyakran szoktam a bejegyzéseidet olvasni. Megmondom őszintén nem figyeltem fel az esetleges helyesírási hibákra. Te, aki már 13 éve Németországban élsz, biztos kevesebb hibát vétesz, mint újdonsült köztársasági elnökünk, aki már köznevetség tárgya, pedig legfontosabb feladatának a magyar nyelv védelmét tekintette, mégis az államfőt és állomást egy l-vel, a szeretettel-t egy t-vel írta egy csárda vendégkőnyvében. Az egész ország ezen röhög. Also, keine Sorge, mach weiter so. Viel Erfolg und Glückwunsch zu deinem Blog. Toi, Toi, Toi! Viele Grüsse Hobbychef

Icus írta...

Kedves Beáta, én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók. A kötekedőkkel nem kell törődni, olvassák a helyesírási szótárt, az biztos megfelelő lesz a számukra.
Szép napot kívánok Neked, és várjuk a következő jelentkezésedet.

Hobbychef írta...

Amiről írtam, megnézhető itt:
http://eshobbychef.blogspot.com/2011/03/vendegkonyvi-bejegyzes.html
És az illető dr.!!! (sicc)