2013-03-16

Soleier in Gewürz - Kräuter - Lake

Recept forrás : Rezepte Pur című újság
´Soleier in Gewürz - Kräuter - Lake
 
Hozzávalók 1 üveghez ( 500 ml - es ):
1 hagyma
2 tk só
1 tk kömény
1 babérlevél
5 tojás ( M-es)
1 ág Rozmaring
1 - 1 szár Majoránna és Thymian

 
Elkészítés :
A hagymát megpucolni , félbe vágni.
500 ml vizet 1 tk sóval felforralni.
Hagymát , köményt , és babérlevelet belerakni.
Tojást hozzáadni és 10 percig főzni.

 
Tojásokról a vizet leönteni, hideg vízzel lehűteni , majd megpucolni.
A fűszereket ,,durván" felaprítjuk.
Majd az egészet , rétegezve üvegbe pakoljuk.

 
300 ml vizet 1 tk sóval felforralni és az üvegbe rétegezett tojásokra önteni.
Jól lezárva 1-2 napig a hütöben állni hagyjuk.
 
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések: