Zsömle sütés előtt
Megsülve
Belülről
Sajtos zsömle
Hozzávalók:
500g Fehérkenyér liszt
26gRozs liszt
26gRozs liszt
21g Èlesztö
5g Maláta
11g Só
26g Margarin
5g Cuckor
295g Meleg víz
5g Maláta
11g Só
26g Margarin
5g Cuckor
295g Meleg víz
Elkészítés:
Minden hozzávalót beraktam a kenyér sütőmbe és tészta programon hagytam dolgozni.
Amikor megkelt ,100 grammos darabokra osztottam.
Limara videó utasítása szerint megformáztam.
lekentem egy kis vízzel,megszórtam sajttal és hagytam 10 percet még a tepsin kelni.
A sütőt egy üres tepsivel 230 fokra melegítettem ,beraktam a tepsit a zsömlével és 1 pohár vizet öntöttem az üres tepsibe.
Gyorsan becsuktam a sütő ajtaját , hogy pára keletkezzen.
17 percet sütöttem , rácson hagytam kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése