Recept forrás :Egy régi Rezepte pur című újság.
Kasselerkotteletts in Senfsahne
6 Scheiben ausgelöstes Kasselerkottelett ( á ca.200 g),
2 mittelgroße Zwiebeln, (2 közepes hagyma)
2 EK mittelscharfer Senf , (2 ek közepesen csipös mustár)
3 EK flüssiger Honig, (3 ek folyékony méz)
1 EK Mehl, (1 ek liszt)
geriebene Muskatnuss,
Salz ,(ezt én kihagytam,mert a kasseler magában is sós)
weißer Pfeffer
A Kasseler - t tepsibe raktam egymás mellé.A hagymákat megpucoltam,félbe vágtam és felszeletelve a húsra raktam. Összekevertem a mustárt a mézzel , lisztel, tejszínnel és a fűszerekkel.Ezt a masszát a húsra öntöttem és 200 fokra elömelegitett sütőben 45 percet sütöttem.
Én rizsával tálaltam,de lehet krumplipürével is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése