2009-06-21

Haza megyünk!

Egy kicsit Off leszek,azt hiszem így kell mondani.Szeretném elmesélni , hogy már csak hármat kell aludni és indulunk haza !És kb Augusztus elejéig nem lesz új beírás.
De ha vissza érek feltöltődve akkor jön a beszámoló.Addig is mindenkinek jó sütögetést,főzést vagy pihenést kívánok!
Azt már most elárulom,merre fogunk járni.Első utunk férjem nagymamájához vezet majd,mert ha haza jövünk mindig ott isszuk az első kávénkat.

Onnan beszaladunk anyósomhoz és egy kis vásárlásra.


Aztán szüleimhez,oda ahol felnőttem.Fele időnket ott fogjuk a gyerekekkel tölteni.Innen vonatozhatunk ,itt sétálhatunk a friss levegőn.Igaz mostanra elég elhagyatott lett,már alig laknak ott,az út se a legjobb,jó lenne ha megcsináltatná az aki tönkre teszi .


Sok emlék fűz ide,és nekem akkor is szép!




Kétútköz, Graefl-kastély

Tisza-tó partján fekvő Poroszló településhez közel a 33-as úton Poroszló előtt helyezkedik el a Graefl család az 1900-as évek elején építtette vadász kastély. A területen amely 7,3 hektáros, több kisebb lakó épület, és egy 30 m magas víztorony, növényzettel dúsan beborított környezetében található. A romantikus vadász kastély a mai napig megőrizte szecessziós jellemzőit. Díszítő festése rekonstruálható, a fa ablakbéleletek, fa ajtótokon és ajtó szárnyak jó állapotban maradtak meg a színes márvány mozaik lap burkolattal együtt. A kastély felújítás után többfajta funkciót láthat el: hotel, klinika, szépség farm, nyugdíjas otthon, cég üdülő, művész telep, stb. A Tisza-tó kellemes nyugodt környezete, a különleges madár világ, apróvad és dús növényzet biztosítja a teljes ellazulást

Tehát el is köszönök egyenlőre,és igyekszem sok finomsággal vissza térni.
SZIASZTOK!!!!!



5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Bea!
Jó nyaralást kivánok!

süthetek - fözhetek írta...

Köszönjük!

Marcsi írta...

Nagyon jó pihizést!!!!!
Valamint jó feltöltődést hazai környezetben!

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Marcsi!
Köszönöm!Már alig várom,hogy végre ott legyünk!
Bea

sedith írta...

Kellemes időtöltést kívánok!
Megkoskáztatnék egy kérdést: ez a kastély és a "haza" nem egy Aranyosgyéres melletti faluban található? Mintha ismerős lenne, de lehet, hogy tévedek...
Üdv, Edith