2013-10-17

Coq au vin, vörösboros gombás csirkeragu -sertéshúsból

Sziasztok!

Tegnap ,,meséltem",hogy vasárnap gombázni és gesztenyézni voltunk és már fel is használtam.

 A gomba egyik felét a Trollanyunál látott......
 
Coq au vin, vörösboros gombás csirkeragu elkészítéséhez használtam fel. Csak annyi különbséggel,hogy én sertés húst használtam hozzá.
 

Amúgy mindent a leírás szerint készítettem,és meg kell mondjam nagyon finom lett!
 
Köszönet a recepttért.
Legközelebb pedig a Vaníliás szív és túrós erdei gyümölcsös szív lesz soron kipróbálásra :-)))
 
Holnap pedig elmesélem mire használtam a gesztenyét :-)

2 megjegyzés:

trollanyu írta...

De örülök, hogy ezt készítetted:) Akkor ez a pork au vin, ha jól tudom. A szívek is nagyon jók, nálunk pillanatok alatt elfogyott, a vaníliás inkább olyan kakaó, kávé mellé való, de a túrósnak volt a legnagyobb sikere a gyerekeimnél:) Kíváncsi vagyok a gesztenyés receptre is, süti? Én is kinéztem egy jó receptet, talán hétvégén megsütöm:)

süthetek-fözhetek írta...

Kedves trollanyu! Akkor én eleve a túróssal kezdek :-).