2012-07-14

Csülök helyett - Füstöltkolbász babos - káposztával

Elvileg füstöltcsülök kellett volna ebbe az ételbe, de mivel nyár van itt nálunk sehol ( kivéve talán a húsboltban , jó drágán )nem lehet füstölt csülköt kapni. De mivel a többi hozzávaló megvolt , igy kicsit változtattam. :-))
Recept forrás : Bográcsos ételek című könyv

Füstölt kolbászos babos - káposztával

Egy nagy fazékba kimosott savanyúkáposztát , füstölt kolbászt, babot ( konzerv ) rétegeztem.
Ezekhez még jött :  5 - 6 cikk fokhagyma , 1 ek zsír, 3 babérlevél ,pirospaprikapor só, bors, borsikafü,és turbolya.
Az egészet felöntöttem vízzel és addig főztem amíg a kolbász puha nem lett.
Ha kell még utána ízesítjük.

Nincsenek megjegyzések: