Finom lehet! Én meg épp most gondolok arra, hogy majd padlizsánból készítek "rakottkrumplit", a padlizsánt (Aubergine) karikára vágom, kicsit átsütöm serpenyőben, és azt rakom le és sütöm meg úgy, mint magyaros rakottkrumplit.
Köszi,finom volt! A te ötleted is finomnak és nagyon érdekesnek hangzik! Ha sikerül akkor én is kipróbálnám,légyszi írd meg úgy milyen, mert a párom lényegében minden zöldséget jobban szeret mint a krumplit ( bár a krumplit is megeszi szerencsére! ) Bea
2 megjegyzés:
Finom lehet! Én meg épp most gondolok arra, hogy majd padlizsánból készítek "rakottkrumplit", a padlizsánt (Aubergine) karikára vágom, kicsit átsütöm serpenyőben, és azt rakom le és sütöm meg úgy, mint magyaros rakottkrumplit.
Köszi,finom volt! A te ötleted is finomnak és nagyon érdekesnek hangzik! Ha sikerül akkor én is kipróbálnám,légyszi írd meg úgy milyen, mert a párom lényegében minden zöldséget jobban szeret mint a krumplit ( bár a krumplit is megeszi szerencsére! )
Bea
Megjegyzés küldése