2011-10-06

Túrópötty helyett.....

Kedves Mindenki!
Szeretném még egyszer megjegyezni:  A recept jó ,de a túrónk állaga más !  Mondjuk ezt a receptben is közlöm , de a vissza jelzésből kiderül, hogy félreérthetően közlöm Elnézést!

Meg próbáltam  Rita  receptje szerint elkészíteni a Túró pöttyöket ,bár már kezdésnél gondolhattam volna, hogy nem lesz belőle semmi, hisz itt a túró szó szerint krémes.
Így is lett, mikor a hozzávalókat elkevertem egy massza lett amit nem tudtam formázni, így hát még raktam hozzá reszelt citrom héjat és pohárba töltve, tejszinhabbal és reszelt csokival fogyasztottam :-))

6 megjegyzés:

Roza írta...

Így is jól néz ki... Az kicsit bosszantó, ha egy recept alapján nem az lesz, amit várunk.

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Roza!
Finom is volt de nem nagy mennyiségben :-) Igen bosszantó. De végül is mint írtam gondolhattam volna,hogy ez lesz az eredmény, hisz otthon (Magyaro.) szép darabos túró van, mig itt krémesebb (mintha tejföllel jól kikeverték volna :-()
Bea

Rita írta...

Szia! Ahogyan írtad, úgy teljesen úgy jön le, mintha pocsék lenne a recept, pedig csak a túrótok más. Azért remélem, tényleg finom volt.Egyébként hűtőben tartva áll össze. A citromhéj jó ötlet valóban. Üdvözlettel: Rita (Ritakonyhaja.hu)

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Rita!
Nem volt szándékomban úgy írni, azért is írtam,hogy a túró állaga miatt nem sikerülhet az ílyen recept!
Bea

Névtelen írta...

Keress a környeketeken MIX MARKT uzletet ez orosz bolthalozat ott kapsz darabos turot, olyan mint a hazai

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Névtelen!
Köszönömaz ötletet! Itt nem igen találok ilyet, de szét nézek az interneten, hátha a közelben lévö nagyvárosokban van ilyen.
Bea