2011-04-14

Fehérkenyér

A sikeres kifli formázás után úgy döntöttem neki álok újra a kenyér sütés témának.
Tegnap előtt elkészítettem Limara öregtésztáját . És ezek után egyértelmű volt , hogy az ö fehérkenyerének receptjét fogom használni :-)))
Tapasztalataim: én kacsasütőben sütöttem,lehet ezért is,de nálam már 45 perc után kész volt. Valami oknál fogva kicsit ellaposodott,és amikor lekentem vízzel ,nem ,,recsegett"
Így nézett ki belülről,és mint említettem,nem lett magas H.közölte,hogy ez egy tökéletes kenyér és bármikor újra süthetem.



Köszönet Limarának!!!

2 megjegyzés:

Gesztenye receptjei írta...

Nagyon szép kenyeret sütöttél!
Nekem sem szokott mindig cserepesedni, de ez nem zavar:-))

süthetek-fözhetek írta...

Köszönöm!