Burgonyás-babos egytál
4 személyre
1 tk olívaolaj
1 ek vaj
1 lilahagyma (kockázva)
só,bors
1 ek kakukkfű
500 g burgonya (pucolva,kockázva )
1 doboz babkonzerv ( barna,csili ízesitésü )
150 ml zöldségleves
1 maréknyi petrezselyemzöld (aprítva )
Az olajat a vajjal serpenyőben felforrósítani.A hagyma kockákat egy csipet sóval és a kakukkfüvel üvegesre pirítani.
A burgonya kockákat hozzáadni és addig sütni amíg színt nem kap.(ha kell még olajat hozzá önteni.)
Amikor a burgonya már majdnem puha a babot hozzá keverni.Zöldséglevessel felönteni és kb 10 percig párolni. Az aprított petrezselymet hozzá keverni.sóval,borssal utána ízesíteni.
Én még raktam bele szeletelt virslit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése