2009-09-20

Erre a bejegyzésre itt szeretnék válaszolni!!!!

Névtelen írta!
Már megbocsáss, de szörnyű a helyesírásod :( Elkeserítő ilyet olvasni. Megtehetnéd, hogy előbb word-ben írod a mondandód és a helyesírás ellenőrzése után másolod be ide a szöveget. Komoly nő, fantasztikus háziasszony vagy, elegendő fantáziával. Igazán kár elrontani... de minden kedvét elveszed az embernek attól, hogy más recepted is elolvassa. Ezt még gyakorolni kell!

Kedves Névtelen!
Először is a word nálam németül van!A bejegyzéseknél ellenőriztetem a helyes írást!
De nem fogok magyarázkodni ,nem kötelező olvasni az írásaimat!!!
Meg szerintem bár lehet én tévedek
- ha olyan szörnyű lenne a helyes írásom akkor nem látogatnák annyian a blogomat.
- és a második ha én egy blogba benézek az a recept és az érdekesség miatt teszem nem a helyes írás kontrolálása miatt!
Üdv! Bea!

12 megjegyzés:

Max írta...

Üdv a lefikázottak táborában:-)
Nehéz megérteni, hogy ez a mi főzős naplónk (blog, hogy trendi legyek), virtuális receptes fecni gyüjteményünk!
Jó az amit csinálsz, így tovább.

Reni írta...

Én is kapok mostanában hideget-meleget... nem kell az ilyenekkel foglalkozni, mert legfőképp magadnak csinálod, az már csak egy kellemes "melléktermék", ha másnak is tetszik.

Ancsika írta...

szia Bea!
Ne is törödj a niemandok írásaival. Sajnos ilyen gennyes már a világ. Fogalma sincs arról, hogy esteleg valaki más billentyüzetröl ír, csak meggondolatlanul vagdalkózik, így lesz kerek az élete.
Írd tovább a receptjeidet, mert sokan olvassuk! :)
(merre élsz? Én is itt vagyok, Bayern-ben)

Max írta...

Így van, nekem példáúl a lapitopim német billentyűs.

Névtelen írta...

Lehet utálni.
Engem is zavart a rossz helyesírásod, de úgy gondoltam bunkóság lenne szóvá tenni. Nem hiszem, hogy a német Word (vagy bármi) mentség lenne a rossz helyesírásra. Ne haragudj, de egyre inkább mindenütt azt látom, hogy az emberek nem adnak erre és ez feldühít.
max!
A "lapitopi"-ra meg aztén tényleg nincs mentség! :)
Virág

Max írta...

Miért?
Mink itt vidéken így híjjuk:-)

Marcsi írta...

Bea! Ne foglalkozz senkivel!!!!

süthetek - fözhetek írta...

Mian : Neked is köszönöm az írásod én Schönebeckben lakom ez Sachsen Anhalt vagyis mostmar Salzland Kreis.

süthetek - fözhetek írta...

Kedves Virág!
Èn nem utálok senkit,csak nem értem azokat az embereket akik belátogatnak egy fözös blogba és helyesírást kritizálnak! Lehet van helyes írási hibám,de a gyerekeim ha vissza tekintenek majd arra,hogy : anya csinált egyszer valami sütit,hogy is csinálta?Nem fognak neki állni hibákat javitgatni hanem örülnek,hogy meg találták a receptet.Na mindegy,vannak emberek akik nem ezt nézik,hanem kritizálnak.Amit nem bánok ha a receptel kapcsolatos és nem a helyes írásommal.
Bea

Névtelen írta...

Kedves Bea,

lehet haragudni a megjegyzés írójára, bár szerintem talán szerencsésebb lenne akár szótár segítségével ellenőrizni a szövegeidet. Ha fontos számodra a blog, a receptjeid, akkor az írásaidra is kellene figyelmet fordítanod. Nem arról van szó, hogy nem tettél ki néhány vesszőt...

Üdv:

Anikó

Belly írta...

Szia!
Ne foglalkozz velük.Ha valakinek ez okozza a legnagyobb gondot és csak azért jár ide,hogy a helyesírást ellenőrizze az nézegessen inkább receptkönyvet,amit profi"lektorált"és mégis hemzsegnek benne a hibák.Nekem tetszik a blogod és őszintén megvallva nem szokott érdekelni a hiba.Észre se veszem,mert nem azt keresem,hogy mibe köthetnék bele.Saját szemében a gerendát sem típusok az ilyenek.

phzs írta...

Kedves Bea!
A helyesírásod tényleg nagyon gyatra, ez tény. Azt is meg kell mondanom, hogy azért nem olvaslak gyakrabban, mert ez engem nagyon zavar, ezek szerint másokkal együtt. Ami benyomást tudtam szerezni rólad, az, hogy küzdesz, mint oroszlán, és egyre komolyabb dolgokat főzöl. Nem érné meg felvenni a főzés mellé a helyesírás projektet is, legalább a magyar nyelvű helyesírás ellenőrző erejéig? Lehet, hogy egyszer egy magyarul helyesen megírt önéletrajzon múlik valami fontos. Vedd ezt egy másik blogger tanácsának, és ne piszkálásnak. Jól írni, és helyesen írni két dolog, de mindkettő alapján véleményt mondanak rólad.