Elözö napról maradt még meg egy adag Chili concarné , ezért úgy döntöttem,hogy a hortobágyi palacsintát kihagyom.
´Palacsintákat megtöltöttem Chili concarnéval, feltekertem egy kisebb tepsibe raktam egymás mellé.
Tejfölt kikevertem kaporral és a palacsintákat bevontam vele.
Ès még megszórtam reszelt sajttal.
200 fokra előmelegített sütőbe tettem,majd addig sütöttem amíg a sajt meg nem pirult rajta.
Ez a változat pedig a gyerkőceimnek készült.
Túróval töltött palacsinta,kivajazott tepsibe rakva,cukros tejföllel bevonva.
200 fokos sütőben kb 20 percet sütöttem.
Ennek a receptnek az ötletét a Horváth Illona -Szakácskönyv című könyvében találtam.
2 megjegyzés:
Mindkettő nagyon klassz, chilivel még nem próbáltam, de jó ötlet:) Nálunk sült csirke maradék és zöldségek szoktak bele kerülni, besamel mártással, na meg sajt, azt a gyerekeim is megeszik.
Köszönöm!!!
Megjegyzés küldése