Máj vörösbor szószban újhagymával
300 g máj ( tisztítva,csikókra vágva )
1 csokor újhagyma ( tisztítva , karikázva )
200 ml vörösbor
3 ek piros balzsamecet
ételsürítö
só,bors,
kräuter de provence füszer
Elkészítés:
A májat , hagymát,és a kräuter de provenze fűszert olajon megpirítottam. felöntöttem a vörösborral és az ecettel. Egy kicsit együtt pároltam . Ezután ételsürítövel besűrítettem.
Amikor kész volt akkor sóztam, borsoztam.
Burgonya pürével ettem.
3 megjegyzés:
Guszta és finom étel, én szeretem. Az ételsűrítőre miért volt szükség?
A rántott máj sem rossz, de azért ezt kár lenne kihagyni.
Kedves Hobbychef!
Azért,tettem bele,hogy a lé sürübb legyen.
Bea
Kedves miner.hu!
Ò! Köszönöm!
Bea
Megjegyzés küldése