2011-05-10

Szarvas -Pulykapörkölt fött spárgával

Leértékelve tudtam venni szarvashúst,és még maradt ki a tegnapi cukorborsóból,pulykahúsból,így ez kerekedett belőle.

Szarvas - pulykapörkölt főtt spárgával

500 g szarvas hús (tisztítva,kicsire kockázva )
250 g pulyka hús (tisztítva,kicsire kockázva )
250 g cukorborsó (tisztítva,darabolva )
2 hagyma (pucolva,kicsire kockázva )
só,bors,provenciálise füszerkeverék,őrölt kömény,tárkony
 zsír

A hagymát megpirítottam a zsíron,fűszereztem,ráraktam a húst és pirítottam.Felöntöttem egy kevés vízzel és majdnem puhára főztem . Ekkor hozzáadtam a pulykahúst és a cukorborsót,majd készre főztem.
A folyadékot mindig potóltam vízzel.
Ha kell még utána fűszerezni.

Főtt spárgával és fehérkenyérrel tálaltam. 

Nincsenek megjegyzések: