Leértékelve tudtam venni szarvashúst,és még maradt ki a tegnapi cukorborsóból,pulykahúsból,így ez kerekedett belőle.
Szarvas - pulykapörkölt főtt spárgával
500 g szarvas hús (tisztítva,kicsire kockázva )
250 g pulyka hús (tisztítva,kicsire kockázva )
250 g cukorborsó (tisztítva,darabolva )
2 hagyma (pucolva,kicsire kockázva )
só,bors,provenciálise füszerkeverék,őrölt kömény,tárkony
zsír
A hagymát megpirítottam a zsíron,fűszereztem,ráraktam a húst és pirítottam.Felöntöttem egy kevés vízzel és majdnem puhára főztem . Ekkor hozzáadtam a pulykahúst és a cukorborsót,majd készre főztem.
A folyadékot mindig potóltam vízzel.
Ha kell még utána fűszerezni.
Főtt spárgával és fehérkenyérrel tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése