2010-09-28

Egy nagyon jó hétvége!

keverem a hurkát:-)


Azt hiszem elmondhatom,hogy nagyon jó barátom van.

Nem elég hogy szereti a gyerkőceimet, képes volt arra,hogy a hosszú hétvégéjét szüleim meglátogatására használja fel!
ez már csak a fél röfi

Úgy volt,hogy a nyáron nem tudtunk haza menni,most pedig pont úgy esett a munka vége és kezdése,hogy szerda 14 óráig dolgozott, és hétfőn kellet mennie legközelebb 22 órára.Így vasárnap közölte,hogy szóljak anyukámnak,és pakoljak szerdán össze mert megyünk haza (1200 km-re vannak innen anyukámék)Csütörtökön hajnal 1 kor indultunk,a gyerekek nem is tudták hová megyünk!




Öt szombaton vágtuk!


Csütörtök 15 órára értünk oda.Nagy volt az öröm! Pénteken ellátogattunk Poroszlóra persze vonattal a gyerekek örömére. Amíg a gyerkőcök a rokon gyerekekkel játszottak én megmutattam a barátomnak a Tiszát,a hajókikötőt,az iskolámat,ettünk puncs fagyit (itt nincs olyan) Elmentünk vásárolni egy pár hazai dolgot (túrórudi,negró,lángolt kolbász,szotyi.....)Amikor mentünk a gyerekekért,hogy indulunk vissza ők nem akartak így ott maradtak,mi meg vissza anyuékhoz. Szombaton pedig levágtuk a fent látható malackát! Lett belőle sok hús,hurka ,zsírnakvaló, kolbászt nem csináltunk.


Vasárnap pedig jöttünk vissza ,a gyerekek se örültek,meg igazán mi se .:-((


Így most már tele a fagyasztó a malac vágás eredményével,anyukámék még adtak 2 kacsát,4 csirkét is.


Ja és nem utolsó sorban a receptes könyves polcom gazdagodott: 2 szakácskönyvvel,recept újságokkal,és recept kártyákkal.


Nincsenek megjegyzések: