Recept :Horváth Ilona
Mennyiséget nem írok,mert bár a folyamat a könyvből van ,de az alapanyag mennyisége ízlés szerint.
Zöldbabos lecsó
- paradicsom
- füstölt kolbász
- füstölt szalonna
- zöldbab
- hagyma
- tejföl
- tojás
- só,bors
A szalonnát felkockáztam,zsírjára pirítottam.A felkarikázott hagymát a zsíron üvegesre pirítottam,hozzáadtam a felkarikázott kolbászt,paprikát,paradicsomot,fűszereztem és addig főztem amíg puha lett. Ekkor hozzáadtam a leszűrt zöldbabot.A tojást kikevertem a tejföllel és a lecsóhoz öntöttem,kevergetve addig főztem amíg a tojás megszilárdult.
2 megjegyzés:
Izgalmasan hangzik még nem ettem így, de finom lehet
Köszönöm! Igen érdemes kipróbálni.
Megjegyzés küldése