2010-02-12

Rindfleischtopf mit Rotwein

Receptforrás : Dr Oetker 1000 Die besten Rezepte című könyv

Rindfleischtopf mit Rotwein

700 g marhahúst össze kockáztam és egy éjszakára vörösborral meglocsolva hütöbe raktam.
Egy lábasban olajat melegítettem és a húst megpirítottam benne.Hozzákevertem 2 ek paradicsompürét, 375 ml húsleveslét.Fedő alatt addig főztem amíg kevesebb nem lett a leve.Ekkor hozzá öntöttem 200 ml száraz vörösbort a megmaradt 375 ml húsleveslét.Beleraktam felkockázva : 2 db répát,1 x 200 g Kohlrabit,150 g Knollensellerit,300 g krumplit, 1 db hagymát.fűszereztem sóval,borssal,aprított Thymiannal és 2 tk mustárral.Majd lassú tűzön készre főztem az egészet.

Nincsenek megjegyzések: