Berlini fasírt felfújt
A recept a Dr Oetker 1000 recept c. könyvből származik.
Berlini fasírt felfújtA recept a Dr Oetker 1000 recept c. könyvből származik.
Kell hozzá 1 kg héjában főtt burgonya amit megpucolunk és felkarikázunk. Félig megsült fasírtok.
A tepsit egy kicsit kikentem beleraktam a karikázott krumplit,megsóztam,erre raktam a fasírt golyókat.
Ezután 600 g chreme frech-t kikevertem 4 tojással,sóval kis pirospaprikával,borssal,schnitlauchal (amit ollóval kicsire vágtam).Ezt a masszát a krumplis fasírtra öntöttem.Megszórtam reszelt sajttal ami elvileg gouda,de nálam ementáli.
180 fokon 30 percet sütöttem.
A sütési időn legközelebb változtatni kell,mert így még nem volt szép piros a tetején a sajt,vagy felső sütéssel rápirítani.
Schnittlauch - Azt hiszem ez az új hagyma szára
(ez a recept még régröl származik,csak nem írtam kitöl,honnan van a kép a schnittlauchról ELNÈZÈST ezért jelentve lett és azt írta a bloger,hogy ha javitok újra vissza kerül a recept.Bár én azt hittem úgyanazzal a dátummal amivel volt.)
(ez a recept még régröl származik,csak nem írtam kitöl,honnan van a kép a schnittlauchról ELNÈZÈST ezért jelentve lett és azt írta a bloger,hogy ha javitok újra vissza kerül a recept.Bár én azt hittem úgyanazzal a dátummal amivel volt.)
2 megjegyzés:
A férjem imádja a fasirtot, hogy ne legyen unalmas, állandóan variálok vele, jó ötletet adtál! Kérdésem lenne, mit jelent a schnitlauch? Snidling? A szótárban hiába kerestem rá, választ nem kaptam..
Kedves Gyöngyi beraktam egy képet arról,hogy hogy néz ki.
Megjegyzés küldése