mennyiségek nincsenek , csak körülbelül van , mert nem méregettem .
Talán már más is csinálta már igy , de én
még nem láttam sehol és nem is kerestem rá.
Akkor lássuk :
Volt egy kisebb őzcomb és lapocka a fagyasztóban .
Sóztam borsoztam.
Hagymát pucoltam , kockáztam , és zsíron pirítottam amikor már félig jó volt
hozzáadtam egész köménymagot és ezzel együtt üvegesre pirítottam .
Amíg pirult a hagyma reszeltem répát , szeleteltem paprikát paradicsomot , és megtisztítottam
egy gumós édesköményt négyfelé vágtam , az őzhúst lepirítottam .
Ezután fogtam egy kacsasütőt ( aminek van teteje )
Először beleraktam - egy kis zsírt , a lepirított hagymát a köményt , húst , a paradicsom - répa - paprika reszeléket.
sóztam , borsoztam , friss koriandert tettem még rá , ja és megszórtam szárított
Provence-i fűszerkeverékkel.
Anyi vízet öntöttem rá ami csak épp ellepte.
Ezután lefedtem és 180 fokon addig pároltam ameddig a hús és a zöldség megnem puhult.
Vörös káposztával tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése