2012-10-12

Visszatérésem!? Nem tudom.

Rég nem jártam az én kis blogomban. Renováltam:-)
Ezt a részt nagyobbik lányom készítette a konyhába.
 

Az írás az én művem volt a kép újra nagyobbik lányom műve.

Ez én voltam.

Ez is az én művem.

Ez is.

Ès ez is.


Egyúttal kisfiam szobáját is renováltam.
Ez is az én alkotásom. Már csak a másik oldalra kell valamit kitalálnom,majd azt is megmutatom.ès a két lány szobája van még hátra.
 
Bevallom nem volt kedvem,ugyanúgy ahogy ahogy az ujj dolgok főzéséhez.Sok recept volt amit érdekesnek és jónak találtam, mások blogján is találtam valami érdekeset , de amikor oda került a sor mindig elment a kedvem. Biztos ti is voltatok már úgy , hogy nyűgnek éreztétek a főzést. Ráadásul nálam még pánik is jön hozzá főleg ha karácsonyra gondolok.Tudom még messze van ,de nekem már most azon jár az eszem,hogy mit csináljak.
H. - val nincs gond,DE a sógornöje nem eszik olyat amiben paprika van és halat se. Az apukája semmiféle szárnyast nem eszik,halat se és gyomor problémák nem ehet mindent. Az anyukája nem válogatna , de most lett operálva és gyomor problémák miatt nem ehet mindent. Két fiatalabb gyerkőcöm nem eszik zöldségfélét csak nyersen stb...
Ès akkor ne kapjon az ember már mos pánikot :-((((
ès most jön a részleg amiért a blogom nyílt.Nem nagy dolgokat de azért néha főztem. Amit persze nem mindenki ( két fiatalabb gyerkőcöm )fogadott örömmel.

 Melegszendvics készült kisfiam kérésére

Ez egy burgonyás - babos - kukoricás tál füstölthússal.

Ez egy vegyes gombás gulyás pulykahússal.

Rántotta lilahagymával és felvágottal.

Svéd burgonyaleves póréhagymával és pulykahússal.
 
És amiről nem készült fotó : Leves,bundáskenyér,töltöttpaprika , székelygulyás,macok ( azzal a különbséggel,hogy hagyma került bele) amit elárulom nektek H. almapürével evett,mert ők itt ezt azzal eszik.Pörkölt pulykahúsból......
 
Néha jön a vágy valami sütemény iránt , de a gyerekek és H. már jó ideje nem süteményesek ( a gyerek néha kekszre vágynak ) és valahogy ehhez sincs sok kedvem.
Hát ennyi a történet a nem jelentkezésem okáról.
Remélem nem untattalak benneteket.:-))
 
 

Nincsenek megjegyzések: