Grillezett paradicsom borsos krémsajttal
6 db paradicsom
só
frissen örölt Bors
Töltelékhez :
- 2 cikk fokhagyma ( zúzott )
- 100 g natúr Philadelphia krémsajt
- 1 ek zsemlemorzsa
- 4 ek aprított friss bazsalikom
- frissen örölt bors ízlés szerint
Szóráshoz:
30 g reszelt Gouda sajt
A sütöt grillfokozaton felmelegíteni.
A paradicsomot megmosni , félbe vágni és a vágott felfelé egy kivajazott tepsibe tenni.
Sózni,borsozni.
A tölteléknek valót elkeverni és a paradicsomra kenni.
Reszelt sajttal megszórni.
A felmelegített sütöbe tenni kb: 10 percre.
Èn fött zellerel és a megmaradt lazacos spenótkrémlevessel tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése