2014-12-19

Grillezett paradicsom borsos - krémsajttal

  Grillezett paradicsom borsos krémsajttal

     6 db paradicsom
            só
            frissen örölt Bors

Töltelékhez :
 - 2 cikk fokhagyma ( zúzott )
 - 100 g natúr Philadelphia krémsajt
 - 1 ek zsemlemorzsa
 - 4 ek aprított friss bazsalikom
 - frissen örölt bors ízlés szerint

Szóráshoz:
30 g reszelt Gouda sajt
A sütöt grillfokozaton felmelegíteni.
A paradicsomot megmosni , félbe vágni és a vágott felfelé egy kivajazott tepsibe tenni.
Sózni,borsozni.
A tölteléknek valót elkeverni és a paradicsomra kenni.
Reszelt sajttal megszórni.
A felmelegített sütöbe tenni kb: 10 percre.

Èn fött zellerel és a megmaradt lazacos spenótkrémlevessel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések: