2013-04-18

Csak képek

Nem tudom mit írhatnék,hisz van ezer meg egy gasztroblog ahol gyönyörű képek,finom receptek vannak . Igy csak képek vannak . Valahogy ezzel a bloggal nekem mostanában minden mindegy.Ha nézi valaki,ha nem ( bár ez utóbbi jobban jellemző )nincs kedvem.
 Ezt a ,,törölközőt" dédi mamámtól örököltem.

 Túrós bukta Horváth Ilona receptje alapján


Ez egy ízesített savanyú káposztán sült hús


 Citromos - Rákos tészta


 Gofri.

4 megjegyzés:

trollanyu írta...

Például én szoktalak olvasni, csak annyi blogot olvasok, nézek, meg ott van a sajátom is, nincs idő mindig írni. De szerintem ez a blogírás dilemma mindenkinél előjön néha. Nagyon szép a törülköző, szép emlék. Az a citromos rákos tészta, azt most nagyon megenném, de van a fagyasztóban egy csomag. Nálatok lehet rendes túrót kapni? Itt nincs, én szoktam házit készíteni, de most még van pár csomagom a fagyasztóban, mindig hozok magammal. Szép estét:)

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Trollanyu!
Nagyon kedves vagy! Nem,nem a megjegyzéseket hiányolom csak ha néha a statisztikára nézek látom,hogy alig jár erre valaki. Bár igazából 3 gyerköcömnek és a magam szórakoztatására írom,de azért néha jól esik ha látom mást is érdekelt amit írtam.
Ès ntudom azon is múlik a látogatás, hogy gyüjtö blogokon is megjelenik a bejegyzés ami az enyémmel nem történik meg,mert bár felíratkoztam pár helyre ,de ott nem jelenik meg az írásom.
Túró az nálunk sincs rendes,hiányzik is rendesen,ha sütit vagy palacsintát készítek.Amit itt használok nem az igazi,de néha meglehet enni :-)
Bea

Zsuzsa írta...

Kedves Bea! Szinte mindenkinél eljön a nap, mikor elkezd dilemmánzi a folytatáson. Én arra kérlek, adj magadnak még egy esélyt. Tarts most egy kis pihenőt, aztán újult erővel tudod folytatni.
Szép hétvégét kívánok!

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Zsuzsa!
Köszönöm!