2012-02-02

A gastroenterologusnál......

Hát nem tudom,most mit gondoljak a dolgokról.
A gyerek orvosunk extra aggódással mondta annak idején , hogy nagyon rosszak a vér eredmények stb.
A gastroenterologus nagy nyugodtan közölte , hogy hát ez nem olyan vészes , igaz vas hiánya van , de nem vérszegény ( aminek nagyon örülök!! ).
Letapogatta a hasát , vettek tőle mégegyszer vért , megakarja nézni, hogy a has fájás nem - e azért van , mert valamit nem szeret a szervezete ( glükoz,.......) .
Aztán még egyszer elmondta , hogy nem vészes az a vér eredmény, ha valamit kimutat az újabb vér teszt , felhív , amúgy megy az eredmény a gyerek orvoshoz, és márc. 18 - án menjünk vissza ellenőrzésre.

Hát kérdem én miért ,,ijesztget" a gyerekorvos ennyire? :-(

Most már csak a szemészeti vizsgálat van hátra , ja és az EEG a sürü fejfájása miatt.
És remélhetöleg akkor kiderül miért vérzik olyan sürün az orra. Ehhez hozzá tenném,hogy neki amikor kivették a manduláját , egyúttal arról is gondoskodtak ( elvileg ) , hogy ne vérezzen az orra

Tehát most már nem pánikolok , csak figyelek , hogy meglegyen a napi vas´, c vitamin és többi vitamin adagja. Azt mondták azon se aggódjak , hogy ojan vékony hisz ez öröklödö stb...
Csak kíváncsi lennék , hogy ők normálisnak találnák - e ha saját gyerekük 10 évesen is csak 29 kg lenne, és nem hízna , hanem fogyna stb....

Röviden ennyi.

4 megjegyzés:

trollanyu írta...

Hát nehéz dolog ez az orvosokkal. Azért remélem valami konkrét információt fognak mondanim én legalábbis azt útálom legjobban, mikor csak köntörfalaznak, egyszóval gőzük nincs róla. De talán a véreredmény hoz valami újat. Addig is csak kitartás, remélem azért jobban eszik mostanában:)

Bori írta...

Az, hogy 10 évesen 29 kiló, az még nem feltétlen baj. Ez lehet családi vagy egyéni vonás is. De ha fogy az baj! Egy vékony gyereknek nem szabad fogynia. Addig keress orvost, amíg nem találsz olyat, aki figyel arra, hogy fogy.

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Trollanyu!
Èn is remélem , hogy hamarosan mondanak valamit , mert tényleg dühitö , hogy az egyik pillanatban azt mondják o nagyon rosz, a másikban meg ez semmiség.
Az étkezése még mindig olyan , hogy látni rajta,hogy muszályból eszik meg néhány dolgot. Ami azoknál az ételeknél nagyobb gond ahol elvileg a vas tartalom nagy.
De legalább eszik.
Bea

süthetek-fözhetek írta...

Kedves Bori!
A súlyával csak azért van gondom,mert az iskola táskája olyan nehéz,és már néha fájlaltatja a térdét. Na meg ha látom , hogy a bordája kilátszik nem igazán szép látvány.
Bea