2010-06-17

Quiche Lorraine mit Knoblauch und Schnittlauch


Quiche Lorraine ,DE csak majdnem!
Hogy miért csak majdnem?
Mert valami hiányzik!
Tészta nincs?
Nincs,mert igazából fokhagymás bagettet kívántam,és akkor sok lett volna a tészta!
De akkor ez olyan mint az omlett?
Tényleg?


Hamisított Quiche Lorraine.

150 g sonka, 300 g Schinkenspeck, 3 hagyma, 3 cikk fokhagyma, 1/2 csokor Schnittlauch, 8 tojás,200 g reszelt ementáli sajt, 200 ml tejszín,só , bors.

A sonkát és a Schinkenspeck - et ,tisztított hagymát , fokhagymát kockázni és összekeverni.Sóval,borssal ízesíteni. Schnittlauch- t megmosni fel aprítani a sonkákhoz keverni.
Egy 24 cm átméröjü tortaforma aljába sütöpapirt rakni , ezen szétteríteni a sonka keveréket.
A tojást tejszínnel, sajttal jól elkeverni és a sonka keverékre önteni.
200 foknál sütni 20 percig (nem tudom mennyivel de nálam több idő kellet!!,)






Annyi a különbség,hogy egy tésztával (ami 125 g vaj,200 g liszt, 3 ek hideg víz , keverékéből , készül ami 1 órát pihen felhasználásig ) kellene először a formát kibélelni és erre a fent leírtak keveréke.




Nincsenek megjegyzések: