2014-11-25

VASÀRNAPRA : ALMÀS -MANDULÀS GOFRI MANDULA KROKANTTAL ÈS ZÖLDSÈGES NYÀRI BABLEVES

    Almás - mandulás gofri mandula krokanttal

  2 nagy vagy 3 kis alma reszelve
200 g puha vaj
100 g cukor
  4   tojás
250 g Liszt
  1 tk sütöpor
100 ml tej
100 g  darált mandula
 50 g  mandula krokant

 A vajat habosra keverni , a cukrot kanalanként hozzá keverni.
Ezután a tojásokat bele keverni.
A lisztet ,sütöport jól elkeverni és a tejjel váltogatva a vajas masszához keverni.
Ezután még az almát,mandulát és a krokantot hozzákeverni.


Kisütni.
 A leveshez nincs recept,mert mindenkinek megvan a saját receptje.

Csak annyi ; szemes bab , és ,,csöves" bab  is van benne.
Emellet füszerként , száritott medvehagyma és borsikafü.

Nincsenek megjegyzések: