Öröm olyanoknak fözni akik mindent elfogyasztanak,ha ízlik ,de jelzik azt is ha nem ízlik!
2009-10-08
Sült özlapocka és borda
Mivel itt szombat ünnep nap volt és én ezt elfelejtettem nem volt itthon más hús csak őz.És mivel azért kell a hús úgy döntöttem akkor meg csinálom. A húst szépen megtakarítottam,és meg szurkáltam.Ezután tepsibe rakva mindkét oldalát fűszereztem : fokhagyma sóval,borssal,thymiannal,köménnyel,raktam a tepsibe boróka bogyót,olíva olajat és felöntöttem félliter zöldség leves alappal.Majd félóránként forgatva meg sütöttem.Mellé főttkrumpli volt aminek a levébe szárítottprovenzifűszert és sót raktam. A borda volt a legfinomabb ami egészen átvette az ízeket.A lapockának pedig a külseje ahol jól átjárták az ízek.Most már tudom miért jó éjszakára bepácolni. :-)
1 megjegyzés:
Igen jól hangzik megpróbálom
Megjegyzés küldése