2011-04-23

Burgonyás-babos egytál

Burgonyás-babos egytál

4 személyre

1 tk olívaolaj
1 ek vaj
1 lilahagyma (kockázva)
só,bors
1 ek kakukkfű
500 g burgonya (pucolva,kockázva )
1 doboz babkonzerv ( barna,csili ízesitésü )
150 ml zöldségleves
1 maréknyi petrezselyemzöld (aprítva )

Az olajat a vajjal serpenyőben felforrósítani.A hagyma kockákat egy csipet sóval és a kakukkfüvel üvegesre pirítani.
A burgonya kockákat hozzáadni és addig sütni amíg színt nem kap.(ha kell még olajat hozzá önteni.)
Amikor a burgonya már majdnem puha a babot hozzá keverni.Zöldséglevessel felönteni és kb 10 percig párolni. Az aprított petrezselymet hozzá keverni.sóval,borssal utána ízesíteni.

Én még raktam bele szeletelt virslit.

Nincsenek megjegyzések: