Máj vörösbor szószban újhagymával
300 g máj ( tisztítva,csikókra vágva )
1 csokor újhagyma ( tisztítva , karikázva )
200 ml vörösbor
3 ek piros balzsamecet
ételsürítö
só,bors,
kräuter de provence füszer
Elkészítés:
A májat , hagymát,és a kräuter de provenze fűszert olajon megpirítottam. felöntöttem a vörösborral és az ecettel. Egy kicsit együtt pároltam . Ezután ételsürítövel besűrítettem.
Amikor kész volt akkor sóztam, borsoztam.
Burgonya pürével ettem.
Guszta és finom étel, én szeretem. Az ételsűrítőre miért volt szükség?
VálaszTörlésA rántott máj sem rossz, de azért ezt kár lenne kihagyni.
Kedves Hobbychef!
VálaszTörlésAzért,tettem bele,hogy a lé sürübb legyen.
Bea
Kedves miner.hu!
VálaszTörlésÒ! Köszönöm!
Bea