
Azért nekem,mert ez megint csak egy olyan étel amit csak én szeretek.A férjem azt mondja a káposzta nyersen jó.
Káposzta
650 g savanyú káposztát egy kicsit kinyomkodtam a levétől.Tálba raktam,rá 50 g árpakását, kockázott füstölt húst és 130 g füstölt kolbászt.Ìzesitettem sóval,borssal pirospaprika porral,125 ml paradicsom lével,3 kis csili paprikával.
Amikor a hús és a káposzta megfőtt lisztből és zsírból (házi)rántást készítettem rá.Még egyszer át forraltam és kész.
Még melegen megettem belőle 2 tányérral.Nem akarom magam dicsérni,de nagyon ízletes lett:kicsit savanykás,csipös és füstös ízű.
Az én férjemnek is ez a véleménye. Bár, ha megfelelően ritkán készítek valami kápsoztásat, mindig megeszi. Sőt,e gyszer úgy jártam, hoyg káposztás tésztát készítettem (addig soha nem csináltam) és azt mondta, hogy hű, de finom!
VálaszTörlésA te recepted is nagyon jól hangzik!:)
Üdv: Edith
Szia!
VálaszTörlésFérjem érdekes modón a káposztás tésztát szereti!Különleges a férfiak ízvilága.:-)